Ingemann´s Bilpleje

& Dinitrol Center Vordingborg

Hvorfor Dinitrol Vordingborg

Vi har kvalitet som toppriotet - derfor skal du vælge os til at beskytte din bil!


Dit Dinitrol Center i Vordingborg

Denne nye teknik indenfor højtryks udstyr, gør det muligt at sprøjte en bil uden at bore et eneste hul.

Vi bruger kun de mest effektive og miljørigtige produkter, hvor man bl.a. har reduceret indholdet af opløsningsmidler for at minimere evt. lugtgener. Så, hvis kun det bedste er godt nok til din bil, kommer du ikke uden om Dinitrol Center Vordingborg.​

Vi er specialister

Dinitrol Center Vordingborg er vi specialister i rustbeskyttelse, som sikrer din bil får verdens bedste undervognsbehandling.

Hos Dinitrol Center Vordingborg er din bil altid i sikre hænder, og vi sikrer dig den højeste kvalitet og sikkerhed når din bil er til undervognsbehandling hos os.
 

Med en Dinitrol undervognsbehandling forlænger du din bils levetid og sikrer den en bedre værdi, hvis den en dag skal sælges. Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. Din sikkerhed er ligeledes forbedret, hvis du får foretaget en undervognsbehandling hos Dinitrol Center Vordingborg.


På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil, og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed.

Hos Dinitrol Center Vordingborg får du altid dokumentation for vores arbejde med vores Dinitrol fotodokumentation. Vi dokumenterer, at din bil har undergået den omfattende adskillelse og undervognsbehandling. Det er din garanti for, at din bil har fået verdens bedste undervognsbehandling.

Dokumentation efter behandling

Når vi har behandlet din bil, vil du modtage fotodokumentation af adskilte hjulkasser og vognbund, og du får et certifikat som dokumentation for en korrekt udført Dinitrol rustbeskyttelse. Efter behandlingen har du også mulighed for at melde din bil til stikprøvekontrol hos Teknologisk Institut, hvis du ønsker at teste undervognsbehandlingen.

Kontakt os og hør mere

Vi laver rustbehandling på både nye og gamle biler, og vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken behandling der er bedst for din bil, og hvor ofte du skal have lavet rustbeskyttelse. Ring til os på telefon +45 55 35 00 80  Mobil: 25 54 97 91 Eller besøg os på Præstegårdsvej 2, 4760 Vordingborg.

Du kan også fortage online boking lige her:  http://dinitrol.dk/vordingborg/
Ingemann´s Dinitrol Center Vordingborg 

V/Ingemanns Bilpleje 

Åbnings Tider

Man-Torsdag : 8.00-16.00

Fredag : 8.00-15.00

Lør-Søndag : Efter aftale 

OBS Alle Indlevering og afhentning af biler er fra Præstegårdsvej 2


Ingemann´s Bilpleje 

Åbnings tider 

Man-Onsdag : 8.00-16.00

Torsdag : 8.00-17.00

Fredag : 8.00-15.00

Lør-søndag Efter Aftale 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk