Ingemann´s Bilpleje

HJEMMESIDEN ER UNDER OPBYGNING

Rystbeskyttelse

 

Vi samarbejder med Dinitrol som, udfører grundig undervognsbehandling samt rustbeskyttelse, hvor alt plastik bliver pillet af, så alle metaloverflader kan få en grundig behandling. De sørger desuden også for at komme ind i alle hulrum, så vores behandling af undervognen på bilen bliver så grundig som mulig.

Efter en undervognsbehandling er udført, leverer vi fotodokumentation, så du har mulighed for at se, hvor henne din bil er blevet behandlet. På den måde har du som kunde mulighed for at kontrollere, at det udførte arbejde er blevet gjort ordentligt.

Vi er et godt valg til dig, der ønsker at få udført rustbeskyttelse og undervognsbehandling  af din bil i nærheden af Vordingborg,Næstved og sydhavs ørenen. 

 

​BEHANDLING AF NYE OG GAMLE BILER

​Uanset om man måtte have en nyere bil eller en bil af lidt ældre dato, kan det være en rigtig god idé at få udført en rustbeskyttelse og en undervognsbehandling hos os. Har man en nyere bil, vil man kunne sikre den i lang tid mod at ruste, hvis man sørger for at få udført en rustbeskyttelse og en undervognsbehandling i god tid. Det er vigtigt at huske på, at det altid er billigere at forebygge, end det er at helbrede, og du kan derfor med fordel tage din nye bil med ind til os, og få udført en undervognbehandling med rustbeskyttelse.

RING OG HØR MERE OM UNDERVOGNSBEHANDLING OG RUSTBESKYTTELSE I DAG

​Er du interesseret i at få mere at vide om din mulighed for at få lavet en behandling af undervognen eller rustbeskyttelse af din bil, er du altid meget velkommen til at give os et kald. Vi kan kontaktes på telefon +45 25 54 97 91 eller  +45 60 63 84 64​ Skal din bil have den helt store tur med plejning og polering, så giver vi op til 15% på den samlede regning, og husk vi har også en låne bil, imens din er ved og blive forkældet